logo Over rijschool Lessen en Tarieven DigiD Machtiging Contactgegevens Recensies
 

Recensies van Rijschool Rij en Reis studenten

 

Ik heb in één keer mijn rijbewijs gehaald
"Ik heb in een keer mijn rijbewijs gehaald! Van rijexaminator heb ik compliment gekregen dat ik veilig en vlot kan rijen wat heel belangrijk is. Bedankt Jacob! Hij kan heel goed les geven. Alles wordt duidelijk uitgelegd en ook beredeneerd waarom moet je zo doen en waarom juist niet zo doen. Hij laat je dezelfde oefening 20 keer doen totdat hij tevreden is en nog 20 keer laat hij je oefening herhalen totdat je ook tevreden wordt. Hij is wel streng maar ook geduldig. De lessen zijn goedkoop in vergelijking met andere rijscholen. Dus als je je rijbewijs in een keer wil halen en ook nog goedkoop moet je dan bij deze rijschool zijn"
Sam

 

Ik kan nu levenslang veilig auto rijden
"Beste Rij en Reis school, hartelijk bedankt voor uw inzet en geduld met mij. Ik kan nu levenslang veilig auto rijden dankzij uw lessen. Ik heb niet verwacht dat ik in zo'n korte tijd zoveel kennis over autorijden kan krijgen. Ik zal all mijn vrienden en kennissen uw rijschool hartelijk aanbevelen."
W. Diamalov

 

Met veel plezier heb ik rijlessen bij Jacob gevolgd
"Met veel plezier heb ik rijlessen bij Jacob gevolgd. Hoewel ik altijd onzeker was over mijn kwaliteit, heb je mij vertrouwen gegeven door geduldig te zijn, veel tijd nemen tijdens de lessen en uitleg geven wanneer ik iets niet goed begreep. Tijdens mijn afrijden kreeg ik als complimenten van de rijexaminator dat mijn kijktechniek perfect was en dat ik goede zelfsvertrouw uitstraalde. Je zei altijd tegen mij dat ik niet alleen maar voor mijn rijexamen moet leren rijden, maar voor mijn hele leven. Jij bent een topper als rij-instructeur en ik ben blij dat ik bij jouw rijschool mijn rijbewijs gehaald heb."
Christophe

 

Het gaat er bij rij en reis om dat je in 1 keer slaagt
"Ik heb bij rij en reis rijlessen gevolgt. In drie maanden heb ik mijn rijbewijs behaald. Ik heb 35 lessen... in de les auto zat ik altijd op mijn gemak,de sfeer was altijd uitstekend. Ik kon het goed met de instructeur vinden maar dan moet ik er wel bijzeggen dat ie wel streng is maar wel rechtvaardig. Het gaat er bij rij en reis om dat je in 1 keer slaagt en op de manier hoe rij en reis dat doet is in 1 woord fantastisch!"

Pascal van Kooy

 

Totale rij ervaring 2 en halfe week en in één keer gehaald
"Sinds ik bij jacob mijn eerste les heb gehad wist die gelijk waar ik aan toe was en wat ik kom. Jacob heeft mij heel goed geholpen en op een rustige en leerzame manier. Mijn totale rij ervaring was Rond in 2 en halfe week. Vandaag had ik mijn Rijexamen rond 4 uur de drukste tijd van de dag in stad Groningen en dit was ook mijn eerste keer gelijk gehaald en ook met complimenten op alle gebieden zelfs compliment voor de rijinstructeur Jacob omdat die mij heel goed had geleerd met bepaalde momenten. Daarnaast rij je in een super BMW Serie 1 nieuwste van de nieuwste echt een super auto en wees niet bang voor fouten Jacob weet altijd precies wat je van plan bent.

Zelf heb ik 25 lessen gehaald en geloof nog steeds niet dat ik mijn examen gehaald heb maar alles echt precies alles wat Jacob zegt en de moment dat die zij klopte zonder twijfels. Voor mensen die weinig willen betalen en een super tijd willen maar ook goed geleerd willen worden adviseer ik Rij en Reis.

P.S niet om reclame te maken voor rij en reis maar om echt de waarheid te vertellen rij school als rij en reis vindt je echt zelden."
David Karabed

 

Ondanks mijn rijangst heb ik in één maand goed leren autorijden
"Na te lang met te weinig vooruitgang (en instructie en bemoediging) bij een andere rijschool te hebben gelest, ben ik overgestapt naar Jakob van Rij en Reis. En naar volle tevredenheid! Door Jakobs heldere feedback, mensenkennis, verkeersinzicht en begrip voor hoe verschillend mensen leren, heb ik ondanks rijangst in een maand goed leren autorijden. En, wat ik nooit voor mogelijk had gehouden: met plezier. Jakob stelt leerlingen op hun gemak met gerichte complimenten, ruimte voor fouten, geduld, rust, vriendelijkheid en humor. Hij leert mensen op een gestructureerde manier autorijden, waarbij hij het tempo van de leerling aanhoudt en goed overlegt – iets wat de meeste rijscholen volgens hun website doen, maar wat niet altijd klopt. Door kort voor het examen extra vaak te rijden, waarbij de examensituatie werd nagebootst, kon ik geroutineerd en met zelfvertrouwen examen doen."

Jasper Popma

 

Wilt u ook een recensie achterlaten? We horen dolgraag over u ervaring met Rijschool Rij en Reis. U kunt een recensie achterlaten doormiddel van onze contact pagina. We zien u reactie graag tegemoet!